Activiteiten

Podium Kernen Omloop Echt-Susteren 2014

Elite / Beloften en Continentale ploegen

10e editie Kernen Omloop Echt-Susteren op 3 september 2017

De gemeente Echt-Susteren zal op deze eerste zondag van september weer helemaal in het teken staan van het fietsen en de wielersport in het bijzonder.
We organiseren als Stichting Kernen Omloop Echt-Susteren al sinds 2008 een internationale wielerwedstrijd voor Elite/Beloften-renners en Continentale ploegen. En dit jaar is dat dus voor de 10e keer!
Ook dit jaar verschijnen er weer een groot aantal nationale en internationale wielerploegen aan de start die in samenwerking met Cycling Servicere zijn gecontracteerd. Voor een overzicht van de (al) vastgelegde ploegen, zie de pagina Deelnemende ploegen.
Wist u trouwens dat onze wedstrijd de enige UCI 1.2 wedstrijd in Limburg is! Een primeur dus.

191 km door Het Smalste Stukje van Nederland

De koers voert traditiegetrouw door de woonkernen en de buurtschappen van de gemeente Echt-Susteren. De afstand voor de wedstrijd van dit jaar is 191 kilometer.
Wij roepen het publiek op, om op deze bijzondere dag naar de Nieuwe Markt in Echt te komen om de renners meerdere keren de start/finish streep te zien passeren en aan te moedigen. Hebt u nog nooit een echte wielrenwedstrijd van dichtbij meegemaakt? Kom dan op 3 september naar Echt-Susteren. U zult ogen en oren te kort komen.

Start en finish

De start van de wedstrijd is om 13.00 uur. De finish wordt tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht. Overige details van de wedstrijd kunt u onder Draaiboek in het menu bekijken.

Parkeergelegenheid

U komt met de auto naar Echt en wilt het evenement van dichtbij meemaken?
Kom dan naar start/finish. Daar is het te doen! Wij adviseren bezoekers die met de auto naar Echt komen om gebruik te maken van de ruimere auto parkeergelegenheden. Deze parkeerplaatsen zijn allen op maximaal 4 fietsminuten van de Nieuwe Markt (start/finish) verwijderd. Welke dit zijn leest u op de pagina Parkeren tijdens het evenement.


Footer 2017