Kernen Omloop Echt-Susteren stopt na 10 succesvolle edities

Na 10 succesvolle edities valt helaas het doek voor de Kernenomloop Echt-Susteren, de enige UCI 1.2 koers in Limburg. Jarenlang is het een kleine groep wielerliefhebbers gelukt om deze attractieve koers door het Smalste Stukje Nederland te organiseren. Een koers die graag bezocht werd door aanstormend talent in internationale elite/belofte ploegen. Mannen als Dylan Groenewegen, Max Walscheid en Robert de Greef zijn in Echt als eerste over de streep gegaan en hebben vervolgens hun plek in het grote profpeloton gevonden.

Lees verder >>>

Geen Kernen Omloop Echt-Susteren in 2018

Na 10 succesvolle edities op rij komt de Kernenomloop Echt-Susteren, de enige UCI 1.2 koers in Limburg in 2018 te vervallen. Onderzocht wordt of een doorstart in 2019 haalbaar is.

Lees verder >>>

Robbert de Greef wint 10e Kernen Omloop

Robbert de Greef was op 3 september de snelste aan de meet in Echt-Susteren. DE Baby Dump Cycling Team renner wist de Deen Hulgaard en de Belg De Bock te verslaan. In de slotfase waren zij met z’n drieën uit de kopgroep ontsnapt.

Lees verder >>>

De 10e Kernen Omloop Echt-Susteren op 3 september 2017

Om uw vakantiegevoel nog even vast te houden, kunt u alvast in uw agenda noteren, dat op zondag 3 september a.s. de 10e Kernen Omloop Echt-Susteren van start gaat.

Lees verder >>>

E-bike Markt in gemeentehuis

Op zaterdag 8 juli tussen 13:00 en 17:00 is er binnen en buiten voor het gemeentehuis, aandacht voor elektrische fietsen in de vorm van een E-bike Markt. Alles wat u moet weten over het gebruik van een e-bike komt aan bod.

Lees verder >>>

Pagina: 1 2 3 4 5 6

Footer 2017