Robbert de Greef wint 10e Kernen Omloop

Robbert de Greef was op 3 september de snelste aan de meet in Echt-Susteren. DE Baby Dump Cycling Team renner wist de Deen Hulgaard en de Belg De Bock te verslaan. In de slotfase waren zij met z’n drieën uit de kopgroep ontsnapt.

Lees verder >>>

De 10e Kernen Omloop Echt-Susteren op 3 september 2017

Om uw vakantiegevoel nog even vast te houden, kunt u alvast in uw agenda noteren, dat op zondag 3 september a.s. de 10e Kernen Omloop Echt-Susteren van start gaat.

Lees verder >>>

E-bike Markt in gemeentehuis

Op zaterdag 8 juli tussen 13:00 en 17:00 is er binnen en buiten voor het gemeentehuis, aandacht voor elektrische fietsen in de vorm van een E-bike Markt. Alles wat u moet weten over het gebruik van een e-bike komt aan bod.

Lees verder >>>

Decathlon partner KNWU voor Dikke Banden Races

De KNWU heeft een nieuwe partner gevonden voor de Dikke Banden Races: Decathlon Nederland. Het bedrijf neemt die rol over van Rabobank

Lees verder >>>

Stichting Kernenomloop organiseert E-bike dag

(13-9-2016) Steeds meer fietsende senioren kiezen voor de e-bike, de fiets met elektrische trapondersteuning. Begrijpelijk, want met zo’n rijwiel kunnen ouderen vaak langer blijven fietsen. Maar is de e-bike behalve een snel en gemakkelijk vervoermiddel ook een veilig alternatief voor de fiets?

Lees verder >>>

Pagina: 1 2 3 4 5

Footer 2017